Fisk & Skaldyr,  Opskrifter

Rucolavaffel med rejesalat og avocado

image_print

Denne ret vil du både kunne bruge som forret, til frokost eller aftensmad. Det er super lækkert med vafler som del af en ret og så med noget lækkert fyld på, så er den lige i skabet 🙂

1 portion som en frokost

Rucolavaffel:

  • 1 æg
  • 1/2 dl mælk
  • 3 spsk hvedemel
  • lidt salt
  • en håndfuld rucola

Rejesalat:

  • 1 spsk mayonaise
  • 1 spsk cremefraiche 18 %
  • 1/2 tsk dijonsennep
  • 1/2 tsk tørret dild
  • 75 gram rejer
  • 50 gram asparges fra dåse
  • salt
  • 1/2 avocado
  • en håndfuld rucola
  • frisk dild

Rucolavaffel:

Pisk mælk og æg sammen. Pisk hvedemelet i og pisk det til der ikke er nogle klumper i og tilsæt lidt salt. Hak rucolaen fint og vend den i dejen

Varm dit vaffeljern op og smør det med fedtstof og hæld dejen på og bag din vaffel

Rejesalat:

Rør mayonaise og cremefraiche sammen med dijonsennep og tørret dild og smag dressingen til med salt

Dræn aspargsene og vend dem i dressingen sammen med rejerne, gem lidt af rejerne til at pynte med til sidst

Anret din vaffel på en tallerken og kom rucola og derefter rejesalat ovenpå. Skær avocadoen i skiver og pynt din anretning med avocadoen og rejerne og drys til sidst lidt frisk dild på retten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *