Rucolavaffel med rejesalat og avocado
Denne ret vil du både kunne bruge som forret, til frokost eller aftensmad. Det er super lækkert med vafler som del af en ret og så med noget lækkert fyld på, så er den lige i skabet 🙂
1 portion som en frokost
Rucolavaffel:
- 1 æg
- 1/2 dl mælk
- 3 spsk hvedemel
- lidt salt
- en håndfuld rucola
Rejesalat:
- 1 spsk mayonaise
- 1 spsk cremefraiche 18 %
- 1/2 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk tørret dild
- 75 gram rejer
- 50 gram asparges fra dåse
- salt
- 1/2 avocado
- en håndfuld rucola
- frisk dild
Rucolavaffel:
Pisk mælk og æg sammen. Pisk hvedemelet i og pisk det til der ikke er nogle klumper i og tilsæt lidt salt. Hak rucolaen fint og vend den i dejen
Varm dit vaffeljern op og smør det med fedtstof og hæld dejen på og bag din vaffel
Rejesalat:
Rør mayonaise og cremefraiche sammen med dijonsennep og tørret dild og smag dressingen til med salt
Dræn aspargsene og vend dem i dressingen sammen med rejerne, gem lidt af rejerne til at pynte med til sidst
Anret din vaffel på en tallerken og kom rucola og derefter rejesalat ovenpå. Skær avocadoen i skiver og pynt din anretning med avocadoen og rejerne og drys til sidst lidt frisk dild på retten