Rustik aspargesbroccoli salat
Aspargesbroccoli smager helt fantastisk. Det er lidt en blanding af asparges og broccoli, hvor stokken er som at spise asparges og hovedet er broccoli og det smager fantastisk i salater.
Denne salat består af disse aspargesbroccoli og derudover friske bønner, radiser, hjemmesyltede stikkelsbær og mild rød cheddar. En rigtig god blanding. Til sidst har jeg valgt at hælde lidt olivenolie ud over grønsagerne og drysse med lidt tørret oregano.
Herhjemme blev denne salat serveret som tilbehør til en god steak med mini hasselback kartofler og verdens nemmeste barbequesauce. Det kan klart anbefales.
Du kan finde links til de to opskrifter under opskriften😊
Aspargesbroccoli salaten er et super nemt tilbehør at lave. Det tager ikke mange minutter og så ser det fantastisk godt ud på bordet. Det har nogle fantastiske farver
De hjemmesyltede stikkelsbær som jeg bruger i salaten kan du finde opskriften på her
4 personer
- 200 gram aspargesbroccoli
- 200 gram friske bønner (haricots verts)
- 1 bundt radiser
- 150 gram mild rød cheddar
- syltede stikkelsbær efter temperament
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret oregano
Kog aspargesbroccoli og de friske bønner (haricots verts) i 2-3 minutter i let saltet vand. Skyl derefter i iskoldt vand, så kogningen stopper. Det gør at du bibeholder sprødheden i grønsagerne og den fantastiske grønne farve som begge grønsager har
Skær radiserne i tynde skiver og kom dem i iskoldt vand
Hæld væsken fra de syltede stikkelsbær
Skær den røde cheddar i små tern
Anret det hele lidt tilfældigt på et fad. Hæld olivenolien udover og drys til sidst den tørret oregano på salaten
Verdens nemmeste barbequesauce
Prøv også Dampede aspargesbroccoli med stegte løg, snack peber og cashewnødder