Salat med æbler, radiser og avocado
En salat som kan bruges som tilbehør til alle retter. Der er både lidt af det sprøde, det søde og det bløde. Måske det skal være det næste tilbehør til en god grillaften 🙂
4 personer
- ½ rød spidskål
- 75 gram babyspinat
- 2 avocadoer
- 1 bundt radiser
- 2 æbler
- 40 gram mandler
Skær radiserne i tynde strimler og kom dem i iskold vand imens du gør de andre ingredienser klar, da du så opnår nogle meget sprøde radiser
Snit spidskålet fint
Skyl spinaten godt og skær det i mindre stykker/strimler
Skær avocadoen i strimler
Skær æblerne i både og derefter i mindre og tynde både
Rist mandlerne i et par dråber olie på panden til de tager farve og hak dem derefter groft
Hæld vandet fra radiserne og bland alle grønsagerne og anret dem på et fad og pynt til sidst fadet med de ristede mandler