Salat med quinoa og stegte grønne bønner

Her har du en fyldig salat, som er mættende. Den kan spises som en frokost salat men er også rigtig velegnet til et stykke kød eller fisk 🙂

4 personer

  • 100 gram haricot verts
  • ¼ rød spidskål
  • ¼ rød spidskål
  • 125 gram cherrytomater
  • ½ bakke bønnespire
  • 1 dl quinoa
  • ¼ galia melon
  • ¼ iceberg

Kom de grønne bønner i en bradepande og vend dem i lidt olie og drys dem med salt. Kom dem i ovnen ved 225 grader i 15-20 minutter eller til de har fået farve og er sprøde

Kog quionaen

Snit spidkål og iceberg fint. Skyl rucolaen. Halver
cherrytomaterne og skær galia melonen i små tern

Bland alle ingredienserne sammen og anret det på et fad eller i en skål og salaten er klar til servering