Opskrifter,  Salater & Tilbehør,  Sunde snacks,  Tapas

Saltede mandler

image_print

Saltede mandler er super nemme at lave og kan bruges til mange ting. Saltede mandler er et sundt alternativ.

Brug dem til at toppe din salat med, komme i madpakken som en lille snack, til charcuteri, tapas eller til at nyde sammen med en kold øl.

Du kan fint lave en god stor portion. For det første er det svært at stoppe når man først kommer i gang med at spise dem og derfor forsvinder de hurtigt. For det andet kan de opbevares længe i en lufttæt beholder (hvis du altså ikke får spist dem alle )

Hvis du er glad for den sunde mandel og for lakrids, så kan jeg klart anbefale at du også prøve at lave Lakrids mandler

En anden ting jeg klart kan anbefale at bruge de saltede mandler til er at erstatte de alminelige mandler i en Brownie, da salte mandler og chokolade bare passer såååå godt sammen.

Så lav endelig en stor portion, de skal nok blive spist og brugt 🙂

  • 300 gram mandler
  • 3 dl kogende vand
  • 5 spsk groft salt

Rør salten ud i den kogende vand og kom mandlerne i.

Lad mandlerne trække i vandet i 15 minutter.

Hæld vandet fra mandlerne. Bred dem ud på et stykke bagepapir på en bageplade.

Kom dem i ovnen ved 180 grader varmluft i 15 minutter.

saltede mandler
saltede mandler

Måske du også kunne være interesseret i Nøddeknas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *