Soya karameliseret kyllingebryst med stegte nudler

Denne skønne opskrift på soya karameliseret kyllingebryst med stegte nudler er en virkelig lækker ret med masser af smag.

Du starter med at skærer nogle tern i kyllingebrystet som derefter bliver stegt i olie og senere stegt igen i karameliseret soya og honning som giver den skønneste smag til brystet.

Ved at brystet har fået skåret disse tern i overfladen, gør at karameliseringen trænger godt ind i brystet.

Til det karameliserede kyllingebryst har jeg lavet nogle stegte nudler med grønsager og æble, som går rigtig godt sammen med brystet.

Soya karameliseret kyllingebryst med stegte nudler, er en rigtig Asiatisk inspireret ret. Den perfekte ret til aftensmad til hverdag eller weekenden.

En ret som er ganske nem at lave og som ikke kræver så lang tid i køkkenet.

Velbekomme 🙂

4 Personer

  • 4 kyllingebryst
  • 3 spsk honning
  • 3 spsk soya
  • 1/2 porre eller ét bundt forårsløg
  • olie
Stegte nudler

  • 1 pk nudler
  • 2 gulerødder
  • 1/4 spidskål
  • 1 rød peber
  • 1 æble
  • peanuts
  • soya

Start med at skære nogle store tern i overfladen på kyllingebrysterne. Ternen skal være skråt skåret og cirka 1 x 1 cm og cirka 1/2 cm dyb.

Skyl porren godt og halver den på langs og snit den fint.

Kom olie på en pande.

Når panden er varm begynder du at stege kyllingebrysterne, så de får en god gylden farve på begge sider.
Tag kyllingerne fra panden over på en tallerken.

Kom honning og soya på panden og lad det smelte godt sammen.

Kom nu brysterne på panden og steg dem kort i honning massen på begge sider.

Kom de snittede porrer ned til kyllingebrysterne og vend dem med i den karameliseret honning masse.

Kom et låg på panden og lad kyllingebrysterne småsimre ved middelvarme i cirka 5-8 minutter.

Stegte nudler

Kom nudlerne i en skål og hæld kogende vand over dem så det dækker og lad dem stå og trække i 5 minutter.

Snit spidskål fint

Skræl gulerødderne og skær dem i fine strimler, ikke for tykke. Du kan også rive dem groft hvis du hellere vil det.

Skær peberfrugten i tynde strimler.

Kom olie i en wok eller en dyb pande.

Hæld vandet fra nudlerne og sørg for at ryste så meget vand af som muligt.

Når olien i panden er varm kom da alle grønsagerne i wokken og steg dem i et par minutter, så de stadig har lidt bid.

Tilsæt nudlerne og vend det hele godt rundt.

Smag til med godt med soya.

Snit æbler i meget tynde finde

Måske du også kunne være interesseret i Asiatisk inspireret med svinekød, som du kan finde opskriften på HER