Squashmuffins med kanelglasur
Her har du opskriften på en luksusudgave af en Squashmuffins med kanelglasur. I disse Squashmuffins med kanelglasur finder du også valnøddekerner og mørk chokolade.
Jeg har valgt at pynte mine Squashmuffins med kanelglasur da jeg syntes at kanel og squash går rigtig godt hånd i hånd.
Når du blandet glasuren er det vigtigt at du bruger kogt vand, da det gør at kanelen “smelter” og ikke bliver grynet at tygge i.
En super lækker og luftig muffins, velbekomme 😊
12 Squashmuffins
- 175 gram squash
- 50 gram valnødder
- 50 gram chokolade
- 4 æg
- 200 gram sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 tsk bagepulver
- 200 gram hvedemel
- 100 gram smeltet smør
Kanelglasur
- 100 gram flormelis
- 1 tsk kanel
- kogende vand
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Riv squashen på et rivejern.
Hak valnødderne fint.
Hak chokoladen groft.
Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker.
Vrid squashen så meget som muligt for væske og kom det i æggesnapsen sammen med valnødder ig chokolade. Pisk det kort sammen.
Tilsæt hvedemelsblandingen og pisk det hele kort sammen med den smeltede smør.
Vend hele dejen med en dejskraber.
Fordel dejen i muffinsformene og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 25 grader.
Lad de bagte muffins blive kolde.
Bland flormelis og kanel og rør en tyk glasur ved at tilsætte kogende vand. Tilsæt lidt af gangen så den ikke bliver for tynd. Hvis den alligevel bliver for tynd kan du bare tilsætte mere flormelis.
Pynt dine squashmuffins med kanelglasuren og dine muffins er klar til at blive serveret.
Måske du også kunne være interesseret i Græskarmuffins med frosting