Stegt rødbedesalat
Stegt rødbedesalat er lige oppe i tiden nu hvor det er sæson for rødbeder og jeg er endda så heldig at jeg kan hente dem nede i vores have, hvor vi i år har været rigtig heldige med at få dyrket nogle flotte rødbeder.
Stegt rødbedesalat er en nem salat/tilbehør at gå til som passer godt til stegt kød som kylling eller kalv- og oksekød.
Brombærrene har jeg været også været så heldig at kunne gå ned i skoven som jeg bor ved og plukke, så det eneste jeg har skulle købe er ærteskuddene som er virkelig lækre og meget dekorative 😊
Til denne stegte rødbedesalat serverer jeg basilikumskum, hvis smag passer helt perfekt til ingredienserne i salaten. Jeg har vedhæftet et link i opskriften til basilikumskum.
4 personer
- 1 kg rødbeder
- olie
- salt
- ca. 30 gram ærteskud
- 125 gram brombær
Basilikumskum finder du et link til her
Skræl rødbederne og skær dem i stave og både. Sørg for at de er lige store så de skal have den samme stegetid.
Vend rødbederne i lidt olie og bred dem ud på en bageplade med bagepapir og drys dem med salt.
Kom dem i en forvarmet ovn ved 225 grader varmluft i cirka 25 minutter, til rødbederne er møre.
Fordel rødbederne på et fad og fordel derefter ærteskud og brombær ovenpå rødbederne.
Velbekomme 🙂
Måske du også kunne være interesseret i opskriften på Rødbede flûtes