Stegte nudler med grønsager og oksemørbrad
Denne ret er lavet af en rest oksemørbrad som vi havde fra nytårsaften. Det er på ingen måde nødvendigt at bruge oksemørbrad, det vil være lige så lækkert med oksefilet, hvor du sørger for at fjerne eventuel fedtkant. Denne ret vil være velegnet i weekenden hvor man tit får lidt mere lækkert kød end i hverdagen. Kalorietallet er udregnet efter oksemørbrad eller oksefilet, da de to typer kød har nogenlunde sammen antal kalorier. Man kan selvfølgelig også erstatte med kylling eller svinekød, så er kalorietallet bare et andet.
4 personer
490 kcal pr portion
- 250 gram nudler
- 400 gram stegt oksemørbrad eller oksefilet
- 130 gram gulerødder
- 100 gram rød snack peber
- 45 gram forårsløg
- 1 spsk solsikkeolie
- 2 tsk soya
- 1 tsk sriracha sauce
- 20 gram sesamfrø
Kog nudlerne efter anvisning på pakken
Skær gulerødder og snack peber i tynde strimler
Snit forårsløggene i tynde skiver.
Skær oksemørbrad/oksefilet i tynde strimler
Kom solsikkeolien i en wok og varm den op. Kom nudlerne i wokken og steg dem sammen med forårsløg og snack peber. Tilsæt soya og sriracha sauce og vend det godt rundt
Rist sesamfrøene på en tør pande
Vend oksekødet og gulerødderne i nudlerne og drys til sidst sesamfrøene på retten og den er nu klar til at blive serveret