Tomatsuppe med kokosmælk, mango og iceberg
Denne tomatsuppe er det jeg vil kalde en mere eksotisk tomatsuppe med kokosmælk og den super lækre frugt mango. Jeg er vild med mango i tomatsuppe, men det kunne også være fersken som du kom i, hvis ikke det er sæson for fersken kan du sagtens bruge fersken på dåse. Iceberg giver det sprøde til den ellers bløde suppe. En virkelig lækker suppe 🙂
4 personer
199 kcal pr portion
Suppen:
- 50 gram løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk karry
- 1 spsk paprika
- 2 hønsebouillon terninger
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 dl kokosmælk
- 4 dl vand
- salt
Topping:
- 100 gram mango
- 50 gram iceberg
- 50 gram cremefraiche 5 %
Pil løg og hvidløg og skær det i tern og svits det i en gryde i et par dråber olie
Tilsæt karry og paprika og brænd det lidt af og tilsæt derefter de hakkede tomater, vand og hønsebouillon og lad suppen småsimre i ca 10 minutter
Blend suppen og tilsæt kokosmælken og smag suppen til med salt
Skær mangoen i små tern og snit icebergen fint
Servere nu tomatsuppen og top den med mango, iceberg og cremefraiche
Velbekomme 🙂