Fisk & Skaldyr,  Opskrifter

Tunsalat

image_print

Der er ikke noget bedre end tunsalat i sin sandwich, men det smager nu også rigtig dejligt på bruschetta, til for eksempel tapas eller en god skefuld i sin frokostsalat. Her har du mit bud på en tunsalat 🙂

  • en dåse tun i vand, 185 gram
  • 1/4 rødløg, ca. 25 gram
  • 1/4 rød peber
  • salt, peber
  • 1/2 tsk tørret dild
  • 2 spsk mayonaise
  • 1 spsk cremefraiche 18 %

Pil og blend rødløg og det røde peber. Hæld væsken fra tunen og sørg for at tunen ikke indeholder noget væske, da tunsalaten ellers bliver tynd. Vend tun, peber/løg blandingen, mayonaise, cremefraiche og dild. Smag det til med salt og peber og din tunmousse er klar til at blive serveret. Hvis du syntes at tunsalaten er for tør kan du tilsætte mere cremefraiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *