Vinterslaw
oktober 1, 2019
Vinterslaw er en salat som er velegnet til et stykke kød og som det grønne fyld i en sandwich. I vinterslaw er hvidkålen i den klassiske coleslaw skiftet ud med grøn og rød spidskål 🙂
- 300 gram fint snittet grøn spidskål
- 300 gram rød spidskål
- 200 gram fint revet gulerødder
- 100 gram mayonnaise
- 2 gode teskefuld dijon sennep
- 1 dl smagsneutral olie
- 1 tsk sukker
- 1 tsk eddike
- salt
Snit grøn og rød spidskål meget fint. Skræl og riv gulerødderne.
Pisk mayonnaise, dijon sennep og sukker godt sammen. Pisk derefter olien i lidt af gangen og tilsæt til sidst eddiken. Pisk det hele godt så du har god cremet dressing og smag den til med lidt salt.
Vend dressingen i spidskålen og gulerødderne
Nyere