Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Vinterslaw

image_print

Vinterslaw er en salat som er velegnet til et stykke kød og som det grønne fyld i en sandwich. I vinterslaw er hvidkålen i den klassiske coleslaw skiftet ud med grøn og rød spidskål 🙂

  • 300 gram fint snittet grøn spidskål
  • 300 gram rød spidskål
  • 200 gram fint revet gulerødder
  • 100 gram mayonnaise
  • 2 gode teskefuld dijon sennep
  • 1 dl smagsneutral olie
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk eddike
  • salt

Snit grøn og rød spidskål meget fint. Skræl og riv gulerødderne.

Pisk mayonnaise, dijon sennep og sukker godt sammen. Pisk derefter olien i lidt af gangen og tilsæt til sidst eddiken. Pisk det hele godt så du har god cremet dressing og smag den til med lidt salt.

Vend dressingen i spidskålen og gulerødderne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *