Yoghurtdressing med persille og hvidløg
Denne yoghurtdressing er velegnet til salater og måltidssalater men også helt perfekt som en slags sovs til kød. Herhjemme laver jeg tit en yoghurtdressing af græsk yoghurt til for eksempel kylling, farsbrød eller okse og kalvesteaks i stedet for en varm sovs. Jeg syntes at det er rigtig lækkert som dyppelse også hvis man får kartofler til retten, så smager det også helt fantastisk. Jeg bruger ofte græsk yoghurt til dressing, da jeg er vild med smagen og så har det en dejlig tykkelse som gør at det kan hænge ved kød og kartofler 🙂
- 3 dl græsk yoghurt
- 1 fed hvidløg
- en håndfuld persille
- salt
Skær hvidløget i mindre stykker og kom det og persillen i en blender eller minihakker sammen med et par spiseskefulde yoghurt og blend det til hvidløget er helt blendet ud i yoghurten. Kom den blended yoghurt over i den resterende yoghurt og rør det sammen og smag den til med salt
Prøv også Basilikumskum